Het ruime assortiment bedrijfskleding van Techno-Fashion

Een goedvallende koksbuis, een werkbroek met ruime holsterzakken of stevige schoenen met kruipneus: wij steken u van top tot teen in werk- en bedrijfskleding waar u mee uit de voeten kunt.

Bedrijfskleding; kleding bedrukken; horecakleding; promotiekleding; signaalkleding; Techno-Fashion;
Techno-Fashion Zwaag; werkkleding bouw; vlamvertragende kleding; kleding bedrukken; logo bedrijfskleding;

Aan alles is gedacht

Bij Techno-Fashion vindt u diverse gerenommeerde merken voor boven- en onderkleding. Aan elk detail is gedacht om het u tijdens het uitoefenen van uw beroep zo makkelijk mogelijk te maken. Bij ons vindt u dan ook geen normale werkbroek, maar een werkbroek met holsterzakken, slijtvaste kniestukken, een apart zakje voor uw mobiele telefoon en reflecterende strepen. Ook voor bovenkleding kunt u uw hart ophalen: Gore-Texjassen, fleecevesten, vlamvertragende overalls en stevige hoodies. Natuurlijk zijn we er dan nog niet. Bij ons in de winkel vindt u een grote hoeveelheid aanvullende producten voor hoofd-, oog-, voet- en handbescherming. Kom gerust langs om de kleding te passen.

 

Beschermende kleding en producten

Persoonlijke beschermingsmiddelen
Uw veiligheid staat voorop. Tijdens uw werkzaamheden wilt u daar zo min mogelijk over inzitten. Daarom vindt u bij ons een ruime keuze in helmen, brillen, gehoorbescherming en handschoenen. 

Signaalkleding
Voor beroepen als wegwerkers en chauffeurs is zichtbare kleding erg belangrijk. Wij bieden opvallende kledinglijnen in verschillende kleuren, zodat u zichtbaar beter beschermd bent.

Vlamvertragende kleding
Lassen, branden, slijpen: de vonken vliegen ervanaf. Voor deze specifieke werkzaamheden wilt u ook specifieke kleding. Met onze collectie gaat uw werkplezier niet in vlammen op. 

Regenkleding
In Nederland kunt u niet zonder: regenkleding. Zowel voor particulier als zakelijk gebruik beschikken we over diverse merken waaronder Fristads Kansas, HaVeP, Snickers en HydroWear.

Winterkleding
De koude maanden moeiteloos doorkomen? Ons assortiment winterkleding houdt u warm, reguleert de vochttoevoer en -afvoer en biedt bovendien extra bescherming. 

 

Een greep uit onze collectie werk- en bedrijfskleding

Horecakleding
‘Chaud Devant!’ is een veel gehoorde kreet in de Franse keuken en betekent letterlijk ‘aan de kant!, opzij!’ en niet geheel toevallig de naam van het jonge en dynamische horecakledingmerk. Bij Chaud Devant vindt u professionele, eigentijdse en innovatieve kleding waar iedere chef en bediende mee aan de slag kan.

Promotiekleding
Met ons brede assortiment shirts, polo’s, sweaters en overhemden laat u zich van uw beste kant zien. U vindt bij ons in de winkel gerenommeerde merken als US Basic, Santino, Slazenger en Tricorp.

Schilderkleding
Schilders en stukadoors zijn gehecht aan hun werkkleding. De karakteristieke witte en grijze kledingstukken zijn soms maar moeilijk te krijgen. Niet bij Techno-Fashion in Zwaag. Bij ons vindt u complete collecties - van schoenen tot broeken - die jaren meegaan.

Bouwkleding
Overall, check. Fleecejack, check. Veiligheidsschoenen, check. Met de veelzijdige merken Fristads Kansas, HaVeP, Snickers en Hydrowear slaagt u altijd voor een complete outfit. 

Regenkleding
Hou je kleding droog met regenkleding van Simply No Sweat van Hydrowear. Ademende regenkleding ongeëvenaard in de bedrijfskleding wereld.