Uw stempel drukken op de bedrijfskleding

Met goedzittende en beschermende bedrijfskleding heeft u alles in huis om uw werk uit te voeren. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Laat voor de finishing touch uw bedrijfslogo plaatsen of uw kleding bedrukken.

Bedrijfskleding; kleding bedrukken; horecakleding; promotiekleding; signaalkleding; Techno-Fashion;
Techno-Fashion Zwaag; werkkleding bouw; vlamvertragende kleding; kleding bedrukken; logo bedrijfskleding;

De mogelijkheden bij Techno-Fashion in Zwaag

Voor een logo of bedrukking op uw bedrijfskleding bepalen we samen met u de meest praktische en mooiste uitvoering. U kunt bij ons kiezen uit diverse vormen en afwerkingen, die we u in een passende offerte aanbieden. 

Als mkb’er of zzp’er kent u het als geen ander: omzetbelasting. Soms best een vervelend karwei. We willen deze taak dan ook graag iets voor u opvrolijken. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van belastingvoordeel als u een logo van minimaal 70 vierkante centimeter per kledingstuk aan laat brengen. Dat is nog eens leuk zakendoen.

Transfereren

Transfers zijn bestand tegen wassen op 95 graden en chemisch reinigen. Deze techniek wordt toegepast op diverse soorten textiel, waaronder sport- en horecakleding. Voor een goed resultaat is het belangrijk om te controleren of de te bedrukken kleding bestand is tegen chemisch reinigen en heet wassen. De bedrukking kan alleen binnenstebuiten gestreken worden.

Borduren
Een logo in geborduurde vorm is zeer duurzaam: het logo blijft goed op zijn plek zitten en gaat lang mee. Het is ook uitermate geschikt voor verschillende besteleenheden. Helaas is borduren niet geschikt voor lichte kleding (shirts) en waterdichte kleding.

Zeefdruk
Met een zeefdruk heeft u een goed dekkende bedrukking op shirts, polo’s, hoodies en andere textiele kledingstukken. Ook de zeefdruk is - mits de te bedrukken kleding daartegen bestand is - wasbaar tot 95 graden en chemisch te reinigen.

Wilt u meer informatie over kleding bedrukken of een bestelling plaatsen? Neem dan contact op met Techno-Fashion in Zwaag: 0229 - 248780.