Transfereren

Transfers zijn bestand tegen het wassen tot 95° en tegen chemisch  reinigen, mits uiteraard de te bedrukken kleding daartegen bestand is. De bedrukking kan echter niet gestreken worden, tenzij de kleding binnenstebuiten gekeerd wordt.


Bij een bestelling van transfers gaan wij op de volgende manier te werk. Bij uw bestelling geeft u aan welke hoeveelheid transfers u wenst volgens de aangegeven staffel. Tevens willen wij de kleuren en daarbij behorende kleurnummers voor de transfers weten. Daarnaast hebben wij een origineel voorbeeld nodig van het logo of de tekst die op de transfer moet komen te staan, waarbij ook de afmeting aangegeven moet worden. De gewenste afmeting mag afwijken van het aangeleverde voorbeeld. Vervolgens sturen wij u na 2 à 3 dagen een proefdruk over de mail, ter goedkeuring. Indien het voorbeeld akkoord is, willen wij dit graag schriftelijk van u vernemen, waarna een levertijd van ca. 2 weken geldt.

In de meeste gevallen houden wij dan nog transfers over, omdat er meestal grotere aantallen transfers besteld worden. Deze transfers houden wij dan voor u in voorraad, zodat wij bij een herhalingsopdracht voor te bedrukken kleding, binnen een week kunnen leveren, mits de te bedrukken kleding op voorraad is. Transfers kunnen i.v.m. de hechting niet over stiknaden aangebracht worden.

Wilt u gebruik maken van BELASTINGVOORDEEL dan adviseren wij u logo??s met een grote van minimaal 70 cm² .


 

hidden
hidden