TechnoFashion Facebook

Zeefdruk

Zeefdruk is bestand tegen het wassen tot 95 en tegen chemisch  reinigen, mits uiteraard de te bedrukken kleding daartegen bestand is. De bedrukking kan echter niet gestreken worden, tenzij de kleding binnenstebuiten gekeerd wordt. De levertijd bij zeefdruk is bij de eerst opdracht  2 weken na schriftelijk opdracht, maar ook bij herhalingsopdrachten geldt een levertijd van  2 weken.

Wanneer u kiest voor zeefdruk, willen wij bij uw bestelling de kleuren en de daarbij behorende  kleurnummers voor de bedrukking weten. Daarnaast hebben wij een origineel voorbeeld nodig van het logo of de tekst die bedrukt moet worden, waarbij ook de afmeting aangegeven moet worden. De gewenste afmeting mag afwijken van het aangeleverde voorbeeld.

Vervolgens wordt dit voorbeeld doorgestuurd naar de drukker, die hierop weer een proefdruk naar ons stuurt  als bevestiging. Deze proefdruk wordt naar u doorgestuurd ter goedkeuring. Indien het voorbeeld akkoord is, willen wij dit graag schriftelijk van u vernemen, waarna een levertijd van  3 weken geldt.

Uw winkelmandje is leeg


05-12-2013

Techno-Fashion in December en Januari 2014 ...

Lees verder >

12-11-2013

Techno-Fashion is Zaterdag 16-11 gesloten i.v.m. d ...

Lees verder >

02-07-2013

Opening zomer 2013 ...

Lees verder > Totale nieuwsarchief >>
hidden
hidden