Borduren of bedrukken?

We helpen je graag.

De werkkleding bedrukken of borduren wij in huis. Een bedrijfslogo erop maakt het helemaal af. Niet alleen de werkkleding, maar ook het druk- en borduurwerk is van hoge kwaliteit. Onze dames borduren en bedrukken met grote aandacht en precisie. Zo knippen zij zelfs de kleinste verbindingsdraadjes weg. Het moet er natuurlijk wel netjes en professioneel uitzien.

Foliedrukken en transfers

We kunnen je logo door middel van foliedrukken aanbrengen op je werkkleding. Dat is vooral handig bij kleinere oplages. Voor grote oplages en nabestellen werken we met transfers. Die leggen we dan hier op voorraad. Wanneer je weer wat nieuws nodig hebt kunnen we daardoor snel leveren. Transfers zijn bestand tegen wassen op 95 graden en chemisch reinigen.

Borduren

Naast foliedrukken kunnen we werkkleding ook voorzien van een geborduurd logo. We zijn trots op onze eigen borduurstudio. We hebben drie professionele borduurmachines staan waarmee we snel en efficiƫnt hoogwaardige logo's kunnen borduren.

Belastingvoordeel

Het bedrukken of borduren van een bedrijfslogo heeft naast een professionele uitstraling nog een ander voordeel. Namelijk een belastingvoordeel wanneer je een logo van minimaal 70 cm2 laat aanbrengen!

Het begint bij de juiste uitstraling. Kom langs voor voorbeelden van bedrukking.