Trots op de werkkleding partners

Neem contact op

Werkt jullie bedrijf met kledingbudgetten? Dan kun je aansluiten als kledingpartner en gebruikmaken van een eigen kledingbestelsysteem. Dit systeem geeft inzicht in het verbruik en de status van lopende orders. Werknemers kunnen zelf eenvoudig vanuit huis geselecteerde werkkleding, schoenen en accessoires bestellen.

In het Jaar van het Partnerschap viert Techno-Fashion ook het partnerschap met de kledingpartners. Techno-Fashion overhandigt daarom een kledingpartner-trofee als blijk van waardering voor het vertrouwen en de samenwerking op lange termijn. Inmiddels zijn er al elf klanten officieel aangesloten als werkkledingpartner en zijn de eerste trofeeën overhandigd.

Ook een eigen kledingbestelsysteem?

Willen jullie ook werken met een eigen kledingbestelsysteem? Neem dan even contact met ons op voor meer informatie.

Ervaringen van kledingpartners

“Het systeem scheelt tijd, voor de medewerker en mij als beheerder. Medewerkers hoeven niet meer naar kantoor te komen en kunnen het hele jaar door bestellen. Ik kan eenvoudig terugvinden wat een medewerker wanneer heeft besteld.”

Stacy van Dijk
Facilitaire zaken - Schouten Techniek

“Geen gedoe meer met bonnetjes! De medewerker kan digitaal zien welk budget beschikbaar is en welke artikelen bestelbaar zijn. Met één druk op de knop kunnen wij de bestelling goedkeuren of afkeuren.”

Marleen Deken
P&O / Office Manager - Van der Bel b.v.

“Werkkleding bestellen wanneer het onze collega’s uitkomt en het persoonlijke budget is altijd inzichtelijk!”

Nadine Schwee
Medewerker Facilitair - Intermaris

Dick Vijn Logistiek b.v.
Hecon bouwgroep
Wicon Metselbedrijf
Schouten Techniek
Intermaris
Scholtens Bouw
van der Bel b.v.
Ridder skins for building
Omgevingsdienst NHN
Van der Vecht Starkozijn