Over Techno-Fashion.

Ontmoet ons team

“25 jaar geleden, op 1 december 1994, begon ik mijn eigen bedrijf Techno-Fashion. Na 5 jaar ervaring opdoen onder een werkgever ben ik voor mezelf begonnen. Collega Inge waar ik al jaren fijn mee samenwerkte ging ook mee naar mijn pand op het industrieterrein de Oude Veiling in Zwaag.

Het was een kleine bedrijfsunit waar voornamelijk onze opslag lag. Klanten kwamen toen nog niet bij ons op bezoek, wij gingen naar hen toe. Waar men in die tijd aan het werk ging in een blauwe overall en een stel werkschoenen, is de keuze nu veel ruimer. De vele mogelijkheden maakt ons werk steeds leuker en spannender."

Mark_devani-techno-fashion---DSC02788

Passend advies met kwalitatieve producten

"Alle soorten kleding, schoenen, accessoires en beschermingsmiddelen presenteren we in onze 225m2 winkel op de Corantijn. Een winkel waar iedereen welkom is en altijd even binnen kan stappen. We nemen graag de tijd voor onze klanten, dat vinden we belangrijk.

Door te luisteren en gerichte vragen te stellen kunnen wij een advies geven passend bij de werkzaamheden. Of je nu in de bouw, service, transport of horeca werkt. De producten moeten fijn zitten, veilig zijn en een goede kwaliteit hebben. Daarom kiezen we voor gerenommeerde merken zoals Fristads en Snickers. Die hebben een comfortabele pasvorm en gebruiken de juiste en moderne materialen."

"Een bedrijfslogo erop maakt het helemaal af. De dames borduren en bedrukken met grote aandacht en precisie. Zo knippen zij zelfs de kleinste verbindingsdraadjes weg. Het moet er natuurlijk wel netjes en professioneel uitzien."

Vol trots genieten van werkkleding

"Ik vind het heerlijk als het bedrijvig is. Wanneer het team lekker aan het werk is en klanten tevreden zijn. Wij doen zaken op gelijkwaardig niveau, onze manier van omgaan met klanten wordt gewaardeerd. Wij vinden het dan ook niet meer dan normaal om een stapje extra te zetten of om iets op te lossen wanneer er iets fout gaat.

Klanten die tevreden gebruik maken van ons totale pakket aan kleding, schoenen, logo bedrukking en nabestellen maakt mij blij. Vakmensen die vol trots genieten van hun werkkleding. Daar doen we het voor.”

- Mark.

Ons team.

Astrid

“Het borduurwerk dat ik aflever moet goed en netjes zijn. Daar besteed ik graag veel aandacht aan”.

0229-248780

info@technofashion.nl

Carole

“Als ervaren medewerker doe ik van alles achter de schermen. Die goede sfeer onderling moeten klanten ook voelen.”

0229-248780

info@technofashion.nl

Chiel

"Ik werk zowel in de winkel, als het magazijn en breng pakketten rond. Die afwisseling is erg leuk. Ik sta graag in contact met de mensen."

0229-248780

chiel@technofashion.nl

Inge

“Ik heb het bedrijf zien groeien vanaf dag 1, er kan veel. We vangen elkaar op en dat is prettig werken.”

0229-248780

inge@technofashion.nl

Justin

“We proberen zo goed mogelijk mee te denken. Als je net dat stapje extra zet en klanten dat waarderen. Die bevestiging is super.”

0229-248780

justin@technofashion.nl

Marjolein

“Ik besteed graag aandacht aan het personaliseren en netjes inpakken van kledingpakketten. Zo wil je het zelf ook graag ontvangen”.

0229-248780

info@technofashion.nl

Mark

“Klanten die tevreden gebruik maken van ons totale pakket aan kleding, schoenen, logo bedrukking en nabestellen maakt mij blij.”

0229-248780

mark@technofashion.nl

Steven

“In de winkel is het altijd gezellig. Leuke mensen die altijd in zijn voor een praatje of ik kan helpen met advies over de producten.”

0229-248780

steven@technofashion.nl

Tim

“Veel van onze klanten komen bestellingen gewoon in de winkel ophalen. De overige pakketten lever ik persoonlijk af.”

0229-248780

info@technofashion.nl