Over Techno-Fashion.

Ontmoet ons team

“25 jaar geleden, op 1 december 1994, begon ik mijn eigen bedrijf Techno-Fashion. Na 5 jaar ervaring opdoen onder een werkgever ben ik voor mezelf begonnen. Collega Inge waar ik al jaren fijn mee samenwerkte ging ook mee naar mijn pand op het industrieterrein de Oude Veiling in Zwaag.

Het was een kleine bedrijfsunit waar voornamelijk onze opslag lag. Klanten kwamen toen nog niet bij ons op bezoek, wij gingen naar hen toe. Waar men in die tijd aan het werk ging in een blauwe overall en een stel werkschoenen, is de keuze nu veel ruimer. De vele mogelijkheden maakt ons werk steeds leuker en spannender. Vakmensen die vol trots genieten van hun werkkleding. Daar doen we het iedere dag weer voor." - Mark

Mark & Justin: twee is beter dan één.

Wie is Batman zonder Robin? En Bonnie zonder Clyde? Twee is beter dan één. Daarom staan er bij ons sinds februari 2021 niet één, maar twee mannen aan het roer. Want wie is Mark zonder Justin, hét gezicht van de winkel.

Passend advies met kwalitatieve producten

We nemen graag de tijd voor onze klanten, dat vinden we belangrijk. Door te luisteren en gerichte vragen te stellen kunnen wij een advies geven passend bij de werkzaamheden. Of je nu in de bouw, service, transport of horeca werkt. De producten moeten fijn zitten, veilig zijn en een goede kwaliteit hebben. Daarom kiezen we voor gerenommeerde merken met een comfortabele pasvorm en moderne materialen.

Bedrijvigheid vinden we fijn; het team lekker aan het werk, tevreden klanten. Onze manier van omgaan met klanten wordt gewaardeerd. Wij vinden het dan ook niet meer dan normaal om een stapje extra te zetten of om iets op te lossen wanneer er iets fout gaat.

Ons team.

Annemiek

"Ik bedruk de werkkleding voor de West-Friese vakmannen. Een bedrukking erop maakt het helemaal af."

0229-248780

info@technofashion.nl

Carole

“Als ervaren medewerker doe ik van alles achter de schermen. Die goede sfeer onderling moeten klanten ook voelen.”

0229-248780

info@technofashion.nl

Chiel

“Als je ons belt of mailt, ben ik je eerste aanspreekpunt. Ik sta graag in contact met de mensen. Ook in de winkel ben ik nog steeds te vinden.”

0229-248780

chiel@technofashion.nl

Inge

“Ik heb het bedrijf zien groeien vanaf dag 1, er kan veel. We vangen elkaar op en dat is prettig werken.”

0229-248780

inge@technofashion.nl

Joost

“De meeste klanten halen hun kledingpakket in de winkel op, de rest bezorg ik persoonlijk. Het magazijn is écht mijn domein.”

0229-248780

info@technofashion.nl

Justin

“We proberen zo goed mogelijk mee te denken. Als je net dat stapje extra zet en klanten dat waarderen. Die bevestiging is super.”

0229-248780

justin@technofashion.nl

Marjolein

“Ik besteed graag aandacht aan het personaliseren en netjes inpakken van kledingpakketten. Zo wil je het zelf ook graag ontvangen”.

0229-248780

info@technofashion.nl

Mark

“Klanten die tevreden gebruik maken van ons totale pakket aan kleding, schoenen, logo bedrukking en nabestellen maakt mij blij.”

0229-248780

mark@technofashion.nl

Steven

“In de winkel is het altijd gezellig. Leuke mensen die altijd in zijn voor een praatje of ik kan helpen met advies over de producten.”

0229-248780

steven@technofashion.nl

Tamara

“Ik ben trots op onze eigen borduurstudio. Met professionele borduurmachines borduur ik hoogwaardige logo’s op werkkleding.”

0229-248780

info@technofashion.nl