Een goede werkschoen is belangrijk

We helpen je graag

Een werkschoen moet goed zitten en veilig zijn. Je staat er namelijk de hele dag op te werken. In onze winkel hebben we veel soorten veiligheidsschoenen staan. Kom langs om even te passen. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste schoen.

Als je in de bouw werkt is bijvoorbeeld een kruipneus praktisch. Die rubberen overneus staat misschien niet zo mooi, maar zorgt er wel voor dat jij langer met je schoenen kunt doen. Een extra versteviging bij de hiel, ook wel kickpad genoemd, zorgt voor nog meer veiligheid. Je kunt ook makkelijk je schoenen uit trappen wanneer je de bouwkeet in stapt voor een bakkie koffie.

redbrick

Werk sneakers

De laatste jaren zijn er naast de gewone veiligheidsschoenen ook veiligheidssneakers verkrijgbaar. Die zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook super licht en erg flexibel. Ook deze werkschoenen voldoen aan de S3 normering. Ze worden veel gedragen door magazijnmedewerkers, chauffeurs, servicemonteurs. Maar ook op de bouwplaats zien we deze werksneaker steeds vaker.

Warme en droge werklaarzen

Voor de winter hebben we ook lekkere warme werklaarzen. De veiligheidslaarzen zijn zowel gevoerd als ongevoerd beschikbaar. Ze zijn warmer dan normale werkschoenen, waterdicht en je stapt er makkelijk in en uit.

grisport-hound
CFA-pallet-doos-3-600x450

Werkschoenen recyclen

Ook Techno-Fashion draagt bij aan een duurzame toekomst als partner van Circular Footwear Alliance. Dit bedrijf verzamelt gebruikte werk- en veiligheidsschoenen. Daarna worden de schoenen ontmantelt en gerecycled tot nieuwe werkschoenen. Ook bijdragen? Lever dan je oude werkschoenen bij ons in de winkel.