De juiste werkkleding voor iedere klus.

We helpen je graag.

Met persoonlijke zorg en aandacht voorzien wij jou van de juiste werkkleding. Met je eigen bedrijfslogo erop, zodat jij trots en veilig aan iedere klus kunt starten. 

Je wilt jezelf of je personeel voorzien van bedrijfskleding. Je wilt werkkleding die van goede betaalbare kwaliteit is, lekker zit en voldoet aan de eisen van je werkzaamheden. En omdat het oog ook wat wil, er ook nog eens knap uitziet. Maar wat heb je nodig? Geen zorgen, dat weten wij. We zorgen dat het goed voor elkaar en snel geregeld is. Zo kun jij doen waar je goed in bent. 

We hebben een grote winkel waar je werkkleding kunt passen en we je van persoonlijk advies voorzien. Onze winkel vind je op de Corantijn in Zwaag. Je mag altijd even binnenstappen voor een vraag of het passen van kleding. Een winkel waar iedereen welkom is en we de tijd voor je nemen. Dat vinden we belangrijk.

Bedrijven met kledingbudgetten kunnen eenvoudig bestellen in het kledingbestelsysteem via het klantenportaal.

client-vdlaan

Van overall tot koksbuis

We hebben een ruim assortiment aan werkbroeken, spijkerbroeken, overalls, werkjassen, t-shirts, polo’s, sweaters, hoodies, vesten, regenkleding, signaalkleding, brandvertragende kleding, chef kleding en schorten / aprons / sloven. Allemaal van gerenommeerde merken zoals Fristads en Snickers. Die hebben een comfortabele pasvorm en gebruiken goede materialen.

We helpen je kiezen

Of je nu in de bouw, service, transport of horeca werkt. De kleding moeten fijn zitten, veilig zijn en van een goede kwaliteit zijn. Er zijn vele soorten materialen en pasvormen beschikbaar. Niet alleen voor heren, zeker ook voor dames. Maar wat heb je nodig? We helpen je kiezen. Door je vragen te stellen kunnen wij een advies geven passend bij je wensen en werkzaamheden.

Wanneer je in de bouw werkt is het bijvoorbeeld fijn om in een werkbroek veel vakjes en slijtvaste vakken voor je kniebeschermers te hebben. In de service en als chauffeur heb je een werkbroek met minder zakken nodig of kies je liever voor een spijkerbroek, dat kan natuurlijk ook. De nieuwe werkbroeken worden gemaakt van een soort stretch stof. Dat draagt fijn.

Buitenwerk

Als je buiten werkt wil je een goede jas hebben. Vooral in de winter is een jas die waterdicht en winddicht is gewoon nodig. Een jas met veel zakken voor je spullen. Handig is bijvoorbeeld de napoleon zak. Dat is een binnenzak zonder dat je de rits open hoeft te maken. Zo blijf je lekker warm. De meeste jassen zijn ook ademend, waardoor je niet te veel transpireert en je jas van binnen niet nat wordt.

Wegwerkers en chauffeurs voorzien we vaak van opvallende signaalkleding. Alles voor een optimale veiligheid op de weg!

Werkschoenen, accessoires en PBM

Naast werkkleding hebben we ook werkschoenen en accessoires in onze winkel hangen. Sokken, riemen, caps, mutsen en zelfs ondergoed maken je outfit compleet. Maar nog belangrijker zijn persoonlijke beschermingsmiddelen zoals helmen, brillen, gehoorbescherming en handschoenen. Zo kun je veilig werken.

Naar bescherming

client-veldboer-eenhoorn